Κατασκευή Eshop

Γρήγορο. Ασφαλές. λειτουργικό.

Σήμερα όλο και περισσότερος κόσμος κάνει τις αγορές του μέσω Ίντερνετ, γεγονός που καθιστά την ύπαρξη ηλεκτρονικού καταστήματος απαραίτητη για μια επιχείρηση.

Ταυτόχρονα, η πληθώρα επιλογών για ηλεκτρονικές αγορές επιβάλει την κατασκευή ενός eshop με τις κατάλληλες προδιαγραφές, το οποίο θα ενισχύει την προσωπικότητα της επιχείρησης, αλλά και θα είναι φιλικό προς το χρήστη.

Τέλος, μεγάλη σημασία έχει η σωστή υποστήριξη των μηχανών αναζήτησης καθώς και η κατάλληλη προβολή του ηλεκτρονικού σας καταστήματος, ώστε να επιτευχθούν οι κατάλληλες μετατροπές των επισκεπτών σε πελάτες, με τους οποίους θα χτίσετε μια μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης.

Στην CodeHeaven, ειδικευόμαστε στην ανάπτυξη ηλεκτρονικών καταστημάτων (eshop) για μικρομεσαίες επιχειρήσεις, που είτε θέλουν να κάνουν το πρώτο τους βήμα στο χώρο, είτε επιθυμούν την αναβάθμιση του ήδη υπάρχοντος καταστήματος. Παρέχουμε προσιτά, αλλά ολοκληρωμένα πακέτα, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχνολογίες και τις βέλτιστες πρακτικές για ένα γρήγορο, ασφαλές και λειτουργικό κατάστημα.

Γιατί να επιλέξετε την CodeHeaven

Μοντέρνο Responsive Design

Είναι σημαντικό το Eshop σας να είναι προσβάσιμο και αναγνώσιμο, από όλες τις συσκευές καθώς σήμερα πάνω από 50% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και tablet. 

Ταχύτητα Eshop

Όσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα μιας ιστοσελίδας τόσο πιο πιθανό είναι να φύγουν οι επισκέπτες της. Όλα μας τα ηλεκτρονικά καταστήματα βελτιστοποιούνται, ώστε να φορτώνουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα.

Υψηλή Κατάταξη (SEO)

Βελτιστοποιούμε τα Eshop μας έτσι ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης όπως η google. Η βελτιστοποίηση αυτή καθώς και η επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών οδηγούν σε υψηλότερες κατατάξεις σε σχέση με ανταγωνιστικά καταστήματα.

Εύκολη Χρήση

Στήνουμε τα Eshop μας σε WordPress CMS, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή κι εύχρηστα λογισμικά διαχείρισης. Επιπλέον, κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες και τροποποιήσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο κατάστημα και τα προϊόντα σας, εύκολα και χωρίς περισπασμούς.

Σύγχρονες Τεχνολογίες

Στην CodeHeaven αναζητούμε συνεχώς τις βέλτιστες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες αλλά σύγρονες τεχνολογίες και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και ταχύτητας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Στην CodeHeaven αναζητούμε σχέσεις εμπιστοσύνης όπου η δική σας επιτυχία είναι η δική μας θεμελίωση. Έτσι, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Εκτός αυτού, όλα μας τα πακέτα  περιλαμβάνουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη καθόλη τη διάρκειά τους.

Χαρακτηριστικά των Eshop μας

Σχεδιασμός

Υψηλή Κατάταξη (SEO)

Εύκολη Διαχείρηση

Εύκολη Αναζήτησή προϊόντων

Φίλτρα εμφάνισης Προϊόντων

Ασφάλεια

Ταχύτητα

Πακέτα για την Κατασκευή Eshop

Παρέχουμε δύο πακέτα κατασκευής Eshop, ώστε να εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο τις δικές σας ανάγκες. Και τα δύο πακέτα παρέχουν ένα πλήρως λειτουριγκό ηλεκτρονικό κατάστημα, με όλα τα χαρακτηριστικά λειτουργικότητας, ταχύτητας και ασφάλειας που αναφέραμε παραπάνω. 

basic

800€

advanced

1000€

Επιπλέον πληροφορίες για τα eShop μας:

– Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

– Αν το ηλεκτρονικό κατάστημα δε φιλοξενηθεί σε δικούς μας server δε μπορούμε να εγγυηθούμε την ταχύτητά του.

– Εφόσον το ηλεκτρονικό κατάστημα στηθεί σε δικούς μας server παρέχουμε δωρεάν τεχνική υποστήριξη για όσο διάστημα το φιλοξενούμε. Επίσης, παρέχεται υποστήριξη σε μικροαλλαγές και παρεμβάσεις στο site, πχ αλλαγή των banners, αλλαγές στα κείμενα, προσθήκη portfolio projects κ.α.

– Την εισαγωγή προϊόντων, αλλά και τη διαχείριση του καταστήματος την αναλαμβάνει ο πελάτης. Υπάρχει δυνατότητα διαχείριση από εμάς με επιπλέον χρέωση ανά μήνα.


Το κόστος της φιλοξενίας ενός eshop σε δικούς μας σέρβερ εξαρτάται από το χώρο που καταλαμβάνει και την κίνηση και ενδεικτικά είναι:

ESHOP Hosting

150€

EHOP Hosting+

250€

Οι παραπάνω τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

Η υποστήριξη περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη, ώστε κατάστημα να λειτουργεί σωστά και γρήγορα. Επίσης, περιλαμβάνονται μικροαλλαγές και παρεμβάσεις στο site, πχ αλλαγή των banners, αλλαγές στα κείμενα, προσθήκη portfolio projects κ.α. Δεν περιλαμβάνεται ριζική ανανέωση του eshop.

 

Δείτε μερικές από τις πρόσφατες Συνεργασίες μας για Eshop

Πρόσφατα Project

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξειδικευμένη πρόταση!

Αφήστε σε εμάς τα τεχνικά ζητήματα κι εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας!

Θα μας βρείτε πάντοτε πρόθυμους να κουβεντιάσουμε, να σας συμβουλέψουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για την ιστοσελίδα σας.

small-circle-pop-up@2x

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ας μιλήσουμε