Κατασκευή Ιστοσελίδων

Απλή. Γρήγορη. Ελκυστική.

Η ιστοσελίδα σας είναι η βιτρίνα της επιχείρησης σας στο διαδίκτυο. Λίγοι επισκέπτες θα εμπιστευτούν μια επιχείρηση με ανύπαρκτο ή κακοφτιαγμένο website.

Ελάτε να συζητήσουμε και να δημιουργήσουμε την προσωπική σας ιστοσελίδα σύμφωνα με τις προσωπικές ή εταιρικές σας ανάγκες.

Γιατί να επιλέξετε την CodeHeaven

Μοντέρνο Responsive Design

Είναι σημαντικό η ιστοσελίδα σας να είναι προσβάσιμη και αναγνώσιμη από όλες τις συσκευές καθώς σήμερα πάνω από 50% των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιούν κινητές συσκευές και tablet. 

Ταχύτητα Ιστοσελίδας

Όσο μεγαλύτερη είναι η καθυστέρηση στο άνοιγμα μιας ιστοσελίδας τόσο πιο πιθανό είναι να φύγουν οι επισκέπτες της. Όλες οι ιστοσελίδες μας βελτιστοποιούνται ώστε να φορτώνουν σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα και συνήθως πολύ πιο κάτω.

Υψηλή Κατάταξη (SEO)

Βελτιστοποιούμε τις ιστοσελίδες μας έτσι ώστε να διαβάζονται εύκολα από τις μηχανές αναζήτησης όπως η google. Η βελτιστοποίηση αυτή καθώς και η επιλογή των κατάλληλων λέξεων κλειδιών οδηγούν σε υψηλότερες κατατάξεις σε σχέση με ανταγωνιστικές ιστοσελίδες.

Εύκολη Χρήση

Στήνουμε τις ιστοσελίδες μας σε WordPress CMS, το οποίο είναι από τα πιο δημοφιλή κι εύχρηστα λογισμικά διαχείρισης. Επιπλέον, κάνουμε τις κατάλληλες προσθήκες και τροποποιήσεις ώστε να μπορείτε να κάνετε αλλαγές στην ιστοσελίδα εύκολα και χωρίς περισπασμούς.

Σύγχρονες Τεχνολογίες

Στην CodeHeaven αναζητούμε συνεχώς τις βέλτιστες λύσεις για τις ανάγκες των πελατών μας. Χρησιμοποιούμε δοκιμασμένες αλλά σύγρονες τεχνολογίες και ακολουθούμε τις βέλτιστες πρακτικές ασφάλειας και ταχύτητας.

Άμεση Εξυπηρέτηση

Στην CodeHeaven αναζητούμε σχέσεις εμπιστοσύνης όπου η δική σας επιτυχία είναι η δική μας θεμελίωση. Έτσι, είμαστε δίπλα σας για οποιαδήποτε βοήθεια χρειαστεί. Εκτός αυτού, όλα μας τα πακέτα  περιλαμβάνουν δωρεάν τεχνική υποστήριξη καθόλη τη διάρκειά τους.

Χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων μας

Σχεδιασμός

Υψηλή Κατάταξη

Εύκολη Διαχείρηση

Ασφάλεια

Ταχύτητα

Πακέτα για την Κατασκευή ιστοσελίδων

Παρέχουμε δύο πακέτα κατασκευής ιστοσελίδας, ώστε να εξυπηρετήσουμε στο μέγιστο τις δικές σας ανάγκες. 

Το βασικό πακέτο απευθύνεται σε όσους θέλουν μια περισσότερο πληροφοριακή ιστοσελίδα, ένα προσωπικό blog, μια εταιρική ιστοσελίδα κλπ.  

Το advanced πακέτο απευθύνεται σε όσους θέλουν μια πιο δυναμική παρουσία στο internet, με διαδραστικά στοιχεία, σύνδεση με κοινωνικά δίκτυα, πορτφόλιο, διαφήμιση, newsletter κ.α.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να διαμορφώσουμε το κατάλληλο πακέτο για εσάς.

BASIC

400€

ADVANCED

700€

Μερικές επιπλέον πληροφορίες για τις ιστοσελίδες μας:

– Οι τιμές δεν περιλαμβάνουν ΦΠΑ.

– Η υποστήριξη περιλαμβάνει τεχνική υποστήριξη για τη σωστή και γρήγορη λειτουργία της σελίδας, καθώς και μικροαλλαγές στις φωτογραφίες και τα κείμενα της ιστοσελίδας.

– Μετά τον πρώτο χρόνο η διατήρηση της ιστοσελίδας σε δικούς μας σέρβερ επιβαρύνεται με 120€ (+ΦΠΑ) ανά έτος. 

 

Δείτε μερικές από τις πρόσφατες Συνεργασίες μας για Κατασκευή Ιστοσελίδας

Πρόσφατα Project

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια εξειδικευμένη πρόταση!

Αφήστε σε εμάς τα τεχνικά ζητήματα κι εστιάστε στην ανάπτυξη της επιχείρησης σας!

Θα μας βρείτε πάντοτε πρόθυμους να κουβεντιάσουμε, να σας συμβουλέψουμε και να βρούμε την καλύτερη λύση για την ιστοσελίδα σας.

small-circle-pop-up@2x

Πώς μπορούμε να σας βοηθήσουμε;

Ας μιλήσουμε